myslím že halving nebude príčinou smrti pre nijaký coin. Pokiaľ bude postupovať akceptácia meny, porastie kurz a tým sa zachová profitabilita miningu. Je jasné, že v čase polenia to bude asi horská dráha ale to sú dočasné veci a utrase sa to. Ak coiny alebo ich pravé poslanie niečo zabije, nebude to polenie ale cielený zásah mocných tohto sveta.
Dogecoin
Ted ma prijit na 101 000bloku dalsi zlom. Momentalne maji 0-100 000bloku 0-1 000 000 reward, ted davaji 500 000 za blok, jak to bude vypadat po 100 000bloku? Nemate nekdo info, jestli to bude puleny nebo pojedou dal 500 000Doge/blok reward?
Tu to mas presne popisane v prvom poste: https://bitcointalk.org/index.php?topic=361813.0. Pojde sa na reward 0-500 000
DOGE mi začína byť čím ďalej tým viac sympatický. Stojí zaním jednoznačne tá najúžasnejšia komunita. Nielen že poslali do Soči 2 tímy ale je toho ďaleko viac. Tu to žije chlapi a všetko čo môžem k tomu dodať je : RESPECT!
Pracujem na tom, aby som sa sám časom zapojil. Toto sú veci, pre ktoré sa opatí míňať elektriku … má to totiž ducha. Zdravím všetkých
možno sa mýlim, ale logicky sa dá očakávať že okolo resp. po halvingu klesne rapidne network hash power. Na 2 strane cenu by to malo ovplyvniť pozitívne. Následne dôjde k vyrovnaniu adekvátnym znížením difficulty takže až na krátkodový šok a možno trošku chaos by sa vlastne nemalo stať nič významné z pohľadu minera. Cena taktiež nemá dôvod klesať … teda aspoň čo sa týka vplyvu halvingu.
Môžem sa mýliť samozrejme ale toto hovorí logika. Ktovie ako zareaguje crypto-komunita. V každom prípade treba byť pripravený na to že na pár hodín resp, dní bude možno dosť zmätok. Postupne sa to ale zrovná do normálu IMHO … Iný názor?
ted jsem tam poslal 10 000 a nepripsalo se mi to … nastesti jsem udelal test … jen s 10 000
No, zatiaľ sa relatívne drži network power aj diff. Viacmenej to súhlasí s hodnotami z posledných týždňov čo nie je zlá správa pre dogu. Zajimavé.
no ja práveže vidím že žiadny veľký ppokles sa nekoná. Až do nedávna sa diffka motala okolo 1200-1400. Hashpower sa drží okolo 90172.06 MH/s čo by mohol byť v pohode taký priemer za posledné obdobie. Ja som rozhodne čakal väčší uragán. Zatiaľ IMHO extrémne dobré správy pre dogu … Vlastne, zatiaľ sa nič nestalo a to sa reward o polovicu znížil. Hmmmmmm
Ešte je otázka, koľkí v priebehu nasledovných hodín a dní zistia, že reward sa znížil. V každom prípade však majorita bola a je informovaná … takže zatiaľ to vyzerá na pohodu, klídek a tabáček.
rozhodne
HOLD, HOLD, HOLD …
Drzim temer 10 mil. Doge a nedam pryc ani jeden
Uz sem prestal s ostatnima menama a temer vse nacpal do Doge, tak jsem porusil veskera pravidla investovani o rozlozeni investice, ale dost sem vydelal na NXT a tak temer vse presunul do Doge a davam si 1-2 roky prazdniny a uvidime.
Paradoxne nam treba zrovna BTC pomuze, kdyz je kolem nej takovej ted humbuk a kdyz zacne atakovat na Goxu cenu kolem 100 USD, kdyz ted je tam za cca 320 USD.
A myslim si, ze je to otazka par dni, kdy se bude rozhodovat jestli to cele splaskne nebo to pujde dal a BTC se dostane na hodnotu tam kde bylo pred rokem.
No. Copak, taky mam neco na walletu, ale momentalne, se me moc rychle nevraci par tech novych Rigu. Sice uz to neni tak kriticke, protoze vic rigu na novy vydela rychleji , ale co si budeme povidat, je to pulka toho co bylo predtim
Takze koukam po necem, kam presunu cast aby vynaselo rychleji. A samozrejme pulka pojede dal DOGE do walletu.
Nevim. Ja mam spis pocit, ze stejne se k placeni, ci prosazeni do bezneho zivota muze prosadit 1-2 maximalne 3 meny. Realne spise celosvetove jedna silna mena.
Bitcoin, je neco jako Apple, je prvni, je to ta mena, která je momentalně v nejsilnějším postavení. Prvni, ktera prisla s necim unikatnim, pokud si udrzi trend, postaveni, bude kral dlouho a bude tezit z vyjmecnosti. Ma dobry jmeno, hezke logo, mince vypadaji luxusne.
Uprime, Dogecoin, no mam ho rad, ale nedokazu si ho predstavit v on-line platbach. Bych prisel do obchodu a zaplatil Dogecoinem, no, prinejmensi pusobi trochu smesne uz to logo.
Ale zase, nikdy nevis jak se to cele vyvrbi, Doge ziskal na popularite a ma to stesti, ze se chytnul a zacalo se snim ve velkym obchodovat. Pamatuju si ze zacatku, kdyz sem vytezil 120 000DOgu denne na 1 RIGU prodaval se za smesnych 0.0000030 (snad mam dobre ty nuly) prodaval jsem jenom pulku a pulku bastlil, vyplatilo se, az si rikam, ze jsem to mohl ted strelit za krasnych par tisic dolacu.
2roky, no nema smysl nad timto spekulovat, jestli to pujde jako s BTC nebo nikoli.